Pi.Roman 2.0

Nisem piroman

Sem pa gasilec. Od osmega leta sem član PGD Mozirje in čeprav sem raje operativec, trenutno opravljam tudi funkcijo podpredsednika društva.

Za kruh delam v Zavodu za medgeneracijsko povezovanje Zlata leta, ki sem ga ustanovil skupaj z nekaj prijatelji, ki smo delili mnenje, da je treba starejšim pomagati pri razumevanju modernih tehnologij (predvsem interneta).

Vmes še postavim kakšno spletno stran, sicer pa v prostem času rad tečem ali pa uživam v sprehodih po naravi.

24/7 nabiralnik: romancretnik@gmail.com

 • Share/Bookmark

11 odgovorov v “Nisem piroman”

 1. abdul pravi:

  OK vredi blog morm priznat…velik novga se izvve na tvojem blogu…eno vprašanje oprosti k sm ga tle napisu sam res ne vem kam bi ga dal …dodal sm blog v google in mi piše da je crawl učeri najdu stran in jo pregledu sam k upišem v google vse kar je na strani no saj tiste očitne stvari mi bloga v googlu ne najde kakšn nasvet prosim…odgovori mi na moj blog ali pa na forum tuttifrutti

 2. totalgeek pravi:

  odličen blog!

 3. ladies and jamming » Blog Arhiv » Katjuša pravi:

  [...]  P.s. In da ne pozabim.. Video sem si obesila s pomočjo Pi.Roman bloga.. ful nasvetov, če maste težave vam priporočam http://piroman.blog.siol.net/nisem-piroman/ [...]

 4. saily saily pravi:

  ahoj! eno manjše vprašanjce če dovoliš… tudi sama mam na blogu ono zadevo da podpiram novo pediatrično kliniko… ampak je ne znam spravit drugam kakor v objavo… kako jo je tebi uspelo spravit tja na kraj kot med oglase? za vse info hvala ;)
  lp
  saily

 5. Pi.Roman Pi.Roman pravi:

  @Saily: To je odvisno od teme, ki jo izbereš za svoj blog. Podpirati mora Widget tehnologijo. Bom v prihodnjih dneh napisal post o tem.

 6. saily saily pravi:

  ok najlepša ti hvala ;)

 7. alicanas pravi:

  Simpatičen tale tvoj blog. Čakam na post o Widget tehnologiji.

 8. Pi.Roman Pi.Roman pravi:

  @Alicanas: Postov o widgetih je bilo že kar nekaj. Poglej pod Nasveti za bloganje. ;)

 9. tina pravi:

  verjetn mal pozno, ampak vseen – hvala za reklamco ;) ))))))

 10. rubinstein pravi:

  Mene pa zelo mika urejat blog direktno v source codi, textu. Najprej sem hotela samo dodati kakšno meta content, sedaj pa bi kaj oblikovno spremenila. Če kaj spremenim, kako naložim ta text nazaj v blog? Če pa se to na Siolu ne da, kje, na čigavih blogih se to da? Ali moram kupiti svojo domeno in je potem kak poseben dostop, da ni zadosti le prijava? Hvala.

 11. Pi.Roman Pi.Roman pravi:

  @Rubinstein: Na siolu se to ne da. Kolikor mi je znano, se da teme spreminjat na blogspotu, pa tudi na kakšnem Večeru ali eDnevniku. Tole http://piroman.blog.siol.net/kateri-blog-izbrati/ je sicer že staro, a mislim, da še vedno velja. Mogoče ti bo pomagalo pri izboru.