Pi.Roman 2.0

Novosti v urejevalniku objav

Objavil Pi.Roman, dne 1.09.2008

Nova različica Wordpressa na siolu (2.6 MU) prinaša že v samem urejevalniku. Spreminjanje URL naslova je enostavnejše, za dodatno orodno vrstico zadostuje klik, objavo lahko opremimo s ključnimi besedami, slike in ostale datoteke nalagamo preko novega vmesnika in še kaj.

http://www.vimeo.com/1643736

Če imate težave z ogledom videa, si ga lahko ogledate na spletni strani vimeo.com (http://www.vimeo.com/1643736)

P.S.: V videu sem pozabil omeniti možnost dela v celozaslonskem načinu. Tega vklopim s klikom na gumb v prvi orodni vrstici, med gumbom za črkovanje (ABC) in gumbom za dodatno orodno vrstico (glej video).

 • Share/Bookmark

4 odgovorov v “Novosti v urejevalniku objav”

 1. morfej morfej pravi:

  a se da uredit gumb za slike iz spleta? je malo nerodno hodit v html urejvalnik in nazaj.

 2. paxman pravi:

  Celozaslonsko pa ja ne potrebuješ, saj so teme tako ali tako preozke in se slike ali prekrivajo, ali, hm, podkrivajo, tekst je pa tako ali tako ozek kot zobotrebec. Ja, pa gumb za slike bi RES lahko dali nazaj. Ker je nadležno! :)

 3. Pi.Roman Pi.Roman pravi:

  Gumb za slike … bom poskusil čimprej najti rešitev.

 4. Jure Jure pravi:

  Jaz mam pa en ful velik problem. Našu sem si novo temo za blog in mi je ful všeč in vse le nekaj me ful mot. Če recimo zapis začnem z vrstnim števnikom (recimo: 7. epizoda) mi avtomatsko napiše enko kot, da neki naštevam; tukaj je še primer: http://serije.blog.siol.net/2008/03/26/kvote-jericho/) Se da to kako rešt. Bi blo super, če bi se dal.